Protection dogs

Facebook

Aktuelno!
  • Srpski
  • English

BUBE STENICE K-9 DETEKCIJA

                                                                                                                                                  БУБЕ СТЕНИЦЕ К-9 ДЕТЕКЦИЈА

  К-9 ДЕТЕКЦИЈА                                                                             BUBE STENICE K-9 DETEKCIJA 
У циљу успешног уништавања било ког проблема са стеницама , прво морате почети са правилном идентификацијом. стеница за одрасле особе могу се лако открити у визуелној претрази; Међутим, због њихове величине, нимфа и јаја могу бити скоро немогуће препознати. Овде долази наш тим за детекцију К-9! Користимо специјално обучене псе да претражимо било коју просторију или структуру за присуство буба стеница. Сви наши пси су високо квалификовани и изузетно тачни.

Зашто користити пса за детекцију К-9?
К-9 су познати по екстремном осећању мириса деценијама. Пси се редовно користе у спровођењу закона и разним другим владиним агенцијама широм света. Време и време опет су се доказали као вредно средство у откривању илегалних дрога, мобилних телефона у затворима, , ћелијама карцинома на људима, експлозивима и чак бубама у кревету.

Шта су стенице?

 бубе стенице су сићушне мале штеточине,једва  видљив за људско око, који воле да живе у спаваћим собама. Овде, могу изаћи ноћу и хранити се вашом крви .  бубе стенице захтевају да крв буде свежа, и тако они који су се налазили са бубама стеницама  пробудили су се  са новим угризима по целом телу сваког јутра. Толико је тешко убити стенице у кревету јер су прилично тврди. Поред тога, одрасле стенице  бубе могу бити до пет месеци без крвног оброка. Нормално, стенице бубе се хране сваке три до седам дана. Ипак, величине популације могу постати толико велике да се свако јутро пробудите са све више угриза.

BUBE STENICE K-9 DETEKCIJA