Protection dogs

Facebook

Aktuelno!
  • Srpski
  • English

REKLI SU O NAMA NAŠI KLIJENTI

Kada su šetnje sa nasim Američkim Staford Terijerom Cezarom postale nemoguce zbog neposlusnosti odlucili smo se za obuku i pozvali Maria koji nas je sa puno strpljenja i razumevanja uputio u detalje obuke. Vrlo brzo smo i obuku i zapoceli. Mario ima vrlo dobar pristup i Cezar ga je brzo zavoleo. Pocetak obuke nije bio lak za Maria, ali on nije odustajao ni u jednom trenutku i vrlo brzo smo primetili promene u poslusnosti naseg psa. Svakom novom času smo se radovali i mi i Cezar. Vrlo brzo je Cezar postao dobar i poslusan pas, a onda je red dosao na nas. Mario nam je puno pomogao da naucimo kako da budemo autoritet psu i ubrzo su nase setnje postale bas onako kako smo ih zamisljali kada smo kupovali psa. Nije bilo vise trzanja povodca, trcanja za loptom, drugim psima i sl.
Sve u svemu, jako smo zadovoljni obukom i svima bi je toplo preporucili.

Staford

 

Mario je veoma strpljiv i pažljiv trener.Uvek je na usluzi ,bilo da se radi o treningu ili o čuvanju.Moja Aria je kod njega naučila osnovne komande,iako je još štene,i vidim da uvek rado ide kod njega.Ne brinem se kad god je ostavim tamo jer znam da će se dobro brinuti i raditi s njom.
Profesionalnost na nivou.
Tople preporuke ne samo za trening nego i za odabir pasa i za savete.
Karolina ,vlasnica Nemačkog Ovčara Arie.

Karolina ,vlasnica Nemačkog Ovčara Arie

 

Kad smo kupili malog američkog staffordshire terriera i odlučili da kad dođe vreme, naći ćemo jednog dobrog dresera koji će nam pomoći oko dresure. Raspitali smo se kod poznanika ko je najbolji i tako smo došli do gospodina Maria Šefčića. Nismo se pokajali jer je stvarno veoma odan svojoj struci. Radio je dugo sa našim psom koji se u međuvremenu razvio u prelepog, i jako vaspitanog psa! Preporučili smo gospodina Šefčića i našim prijateljima koji su isto bili jako zadovoljni sa dresurom!

REKLI SU O NAMA  NAŠI KLIJENTI